MVISION HD260 WIFI

MVISION HD260 WIFI


 


 

DESCRIPCIÓ:
 

MVISION HD260 WIFI incorpora el streaming directe per al Videoclub de Mvision. Ja no serà necessari descarregar les pel·lícules per complet per poder veure-les sinó que es podrà fer en streaming des del propi receptor, en temps real. És una millora important que molts clients estaven esperant i que els enginyers de la marca no han trigat a desenvolupar.

CARACTERÍSTIQUES: 

 • 1x HDMI 1080p connexió (Full HD)

 • 1x Lector de targetes

 • 3x RCA

 • 1x àudio coaxial S/PDIF

 • 1x Port RS232

 • 1x Port Ethernet

 • 1x Port USB amb WIFI inclòs

 • 1x Port USB: Reproducció d'arxius d'àudio i de vídeo Actualització de programari Altres ... Funcions: teletext, subtítols, Menú multi-idioma, Control parental, Guia electrònica de programació (EPG), Zoom, jocs, Gmail, Twitter, RSS , El temps, Internet Ràdio, Flickr.

 • Adaptador wifi 1x per a la connexió a Internet
   

Veure digital+ Gratis mitjançant descodificadorRecurs

Bon dia, j a que no tinc res a fer i estic avorrit vaig a compartir saviesa popular, com visionar tot el contingut del digital plus, l'únic que no es veuen són les taquilles, els descodificadors que poso són els dos amb els que millors resultats he obtingut (tinc els dos), un és wifi i l'altre no.

Comencem amb una breu explicació, el ​​sistema usat es diu (IKS) que vol dir claus de Internet compartides, aquests descodificadors un cop flasheajat només amb connectar-los a Internet i a la parabòlica ja pots visionar els canals: De collons veritat¡¡¡¡¡, seguim la antena ha d'estar orientada cap al satèl·lit astra 19.2e gairebé totes les parabòliques de digital plus en territori nacional si més no en la península ho estan.

Seguim per flashejar el descodificador només cal un pendrive i descarregar un arxiu en el cas del descodificador MVISION hd 260 és el propi fabricant qui el subministra estant allotjat l'arxiu en un servidor xinès, imagino que per qüestions legals entres a la pàgina baixes l'arxiu ho fiques al pen i des del menú de deco el flashejas així de simple en tots dos casos.

Avantatges d'un deco sobre l'altre.

CRISTOR hd: Es poden editar la llista de canals mitjançant una aplicació de pc.

Mvisionhd 260: Té streaming, 200 canals X a part del digital, i té wifi i dos ports USB.

Tots dos són en alta definició 1080.

 

Manual per utilitzar línies CCCAM en Decos  Mvision HD260Wifi:

El primer que cal saber és que és, per a què serveix, i quin aspecte té una línia cccam, bé, doncs una línia cccam no és altra cosa que unes dades que introduïm en el nostre 260 per veure en un segon deco en el nostre habitatge, o en una casa de la platja el que tenim contractat, sense necessitat de moure el deco o la targeta d'abonat, quin aspecte té ??doncs una cosa semblant a això: 

NORMALMENT ENS DONARAN UNA LÍNIA C; AIXÍ MUNTADA: 

C: pepe.no-ip.info 12000 aaaaa bbbbb no (0: 0: 4) 

C:  pepe.no-ip.info 12000 aaaaa bbbbb

Dades que ens dona aquesta línia:

 • IP del servidor (el server és el deco on tenim la card) o el compte no-ip o dydns. (pepe.no-ip.info)
   

 • el port del servidor: 12000 en el 260 es tecleja directament amb el teclat numèric del comandament.
   

 • user: aaaaa
   

 • pass: bbbbb

 

Amb el Numero (0: 0: 4) ens oblidem d'ell, no cal per al MVISION 260wifi

Amb el comandament ens anem a menú, xarxa, network, ok, i seleccionem dreamcamd.

posem el server a on

posem cccam, (per a una línia c)

l'adreça  

el port

entrem en autorització i posem

usuari  

pass 

 

abans esborrem el que hi ha posat apliquem a tot i eixit tornem a entrar i premem el botó vermell del comandament i ens sortirà en menú els números de l'1 al 8 i de la línia o línies que tinguem ficades ens ha d'aparèixer "conected" si no apareix és que alguna cosa hi ha malament donar i llest per sortir!!!

Per ficar una línia newcam és el mateix però posarem newcamd.

 

FIRMWARE, Llistes de Canals i Ajudes