LLIăË
Google. Sistemes de recerca

 

Per buscar i trobar a Internet normalment sols es necessita el cercador Google. Aquest cercador Ús molt bo i tÚ quatre grans avantatges:

  • Disposa d'un sistema senzill de recerca per˛ molt potent.
     

  • Busca no sols les pÓgines principals sinˇ dins de totes les pÓgines de milions de webs. Si no estÓ a Google no estÓ a Internet o sˇn unes pÓgines que es volen mantenir privades. 
     

  • Ordena els resultats per importÓncia. Presentant en primer lloc les pÓgines ms importants.
     

  • Presenta en primer lloc les pÓgines que millor poden respondre a la recerca de l'usuari.

Sistemes de recerca.

Google disposa de dos sistemes de recerca d'informaciˇ, mitjanšant l'˙s de paraules clau o buscant en un directori per temes.

     A) recerca mitjanšant paraules. Escrivim les paraules relacionades amb les pÓgines que busquem. Per tant, escrivim les paraules importants, al calaixet de recerca que es troba a la portada o primera pÓgina del Google. Per exemple per buscar un curs de comptabilitat podem escriure comptabilitat o curs de comptabilitat.

     B) Una altra gran opciˇ de recerca Ús utilitzar el Directori. Ens anem al Directori i anem seleccionant temes que ens interessen fins arribar al grup de pÓgines que ens interessa. 

El directori ens encamina directament a un llistat amb les pÓgines ms importants de cada tema. Si la nostra recerca es refereix a un tipus de pÓgines no molt especialitzades, directori sol ser una bona opciˇ. Per exemple si volem buscar les millors pÓgines de m˙sica. 

Per a la majoria de les recerques, especialment si busquem alguna cosa molt concret utilitzem la recerca per paraules. Per exemple si busquem informaciˇ sobre un cantant o sobre una canšˇ.

En qualsevol cas Google.com Ús gairebÚ sempre el nic cercador que necessita. Est triomfant i cada vegada Ús utilitzat per mÚs persones.

 

     
Llišˇ Anterior

SegŘent Llišˇ