3a LLIÇÓ  
Cerca mitjançant paraula clau

 

L'altra opció de recerca consisteix en escriure una o diverses paraules i prémer Intro o el Botn de recerca. Aquest és el nostre sistema de recerca favorit especialment quan busquem una cosa molt concreta. Gairebé tot Internet estŕ a Google. És qüestió de trobar les paraules adequades per efectuar la recerca. De vegades cal efectuar diverses proves amb diferents combinacions de paraules.

  • Podem fer una recerca escrivint una paraula relacionada amb la informació que busquem. Hem escriure una paraula especialment rellevant. Per exemple si busquem un curs de comptabilitat escrivim al calaixet de recerca comptabilitat i premem recerca a Google. 

  • Ens apareix una llista de pŕgines que inclouen la paraula de recerca ordenades per ordre d'importŕncia. Premem per exemple sobre el Curs de Comptabilitat de Aulafacil

  • El resultat de la recerca ens retorna una llista de pŕgines. També al principi del resultat ens apareix l'opció de seleccionar un categorao tema. Tal com es mostra en la següent imatge. Podem prémer desprčs d'una recerca per paraules i entrar en una categoria relacionada.

 

     
Lliçó Anterior

Següent Lliçó