7a LLIÇÓ
Com escriure les paraules de recerca

 

Obtenim els mateixos resultats escrivint tot en minúscules que si posem majúscules.

  • Per tant és el mateix escriure Miguel de Cervantes que miguel de cervantes. Jo per exemple sòl escriure totes les paraules de recerca en minúscules.

I Google tampoc considera els accents. Podem escriure les paraules de recerca amb o sense accents que dóna el mateix.

  • S'obté el mateix resultat escrivint les paraules amb accent o sense accent. Jo per exemple escric sempre les cerques en minúscules i sense accents. Però naturalment pot posar amb accent i funciona bé.

Dóna el mateix resultat que

Aquest cercador també sol ignorar els termes superflus com http..com i certes expressions que no ajuden a definir la recerca. El cercador ignora les paraules que per ser massa nombroses no milloren la recerca. El afegir paraules com el, la, que no sol millorar la recerca. Encara que en ocasions interessa trobar una frase completa.

  • Dóna gairebé el mateix resultat escriure miguel de cervantes que miguel cervantes. Jo per exemple noms escric les paraules claus. Però pot escriure la frase sencera relacionada amb la seva recerca.

Per a buscar exactament una frase, una dita o el nom d'una persona posem cometes. Per exemple "miguel de cervantes". D'aquesta manera sols apareixen pàgines on aquestes paraules apareixen juntes. També s til per a la recerca de dites populars.

 

     
Lliçó Anterior

Següent Lliçó