LLIăË 27a 
Com millorar la recerca a Yahoo

 

Quan posem diverses paraules el cercador troba totes les pÓgines on apareix alguna de les paraules. Per exemple si escrivim pintura moderna. Ens apareixen totes les pÓgines en les que posa pintura i tambÚ totes on posa moderna. Per tant troba pÓgines on diu literatura moderna.

Per trobar noms pÓgines on posi alhora pintura i moderna escrivim un signe mÚs abans de les paraules. Obliguem a trobar pÓgines on posi literatura i moderna.

 

Eliminar certs termes.

Si volem eliminar certs termes de la cerca. Per exemple si volem buscar pÓgines sobre pintors i quadres per˛ no ens interessa la pintura moderna

utilitzem el signe menys "-" per excloure certes paraules

Posem pintura: moderna

Per trobar pÓgines sobre moda per˛ volem eliminar la moda vaquera posarem

moda -vaquera

Per cercar una frase exacta

Per exemple volem trobar una pÓgina sobre la costa del sol. PerquŔ el cercador trobi la frase exacta Costa del sol amb totes les paraules, juntes i en el mateix ordre. Posem la frase entre cometes

"Costa del sol"

Aquest sistema de posar cometes Ús especialment ˙til quan busquem un nom com "miguel de cervantes" o alguna cosa molt concret com una llei especÝfica.

 

Recerca avanšada

     Al costat del cajetn de recerca tenim l'enllaš per entrar al formulari de recerca avanšada.

  • Seleccionem el sistema de recerca 

Podem seleccionar perquŔ busqui exactament la frase que escrivim al cajetn de recerca. Podem canviar la cerca intelĚligent per defecte a la recerca d'una frase exacta, diverses paraules que estan totes opginas on aquest alguna de les paraules de recerca. 

 

     
Llišˇ Anterior

SegŘent Llišˇ